10-12 évesek (Stage 3)

Színjátszás és Zenés Színház

olivia 2017 20 20171027 1989799120Óra időpontok:

Szombat 13:15 - 14:45
Vasárnap 13:15 - 14:45

Helyszín
Tandíjak és időpontok
Regisztráció


Szórakoztató drámajátékok és feladatok segítségével a diákok fejlesztik önbizalmukat, hangképzésüket és előadói képességeiket. Értékes improvizációs technikák segítségével a karakterformálás és érzelemkifejezés technikáit sajátítják el. Az improvizáció a csapatmunka kialakítását is segíti. Strukturált mimikai gyakorlatok segítségével a diákok megtanulják a testbeszéd és a gesztusok jelentőségét, valamint azt, hogy miként használhatják ezeket a színpadon és a mindennapokban egyaránt.

A tanulók a versek és prózák széles skálájával ismerkednek meg. Ezen a szinten már olyan szövegekkel találkoznak, ahol az egyes karakterek és helyzetek megformálása összetettebb, és nagyobb elmélyülést igényelnek. Elsősorban arra bátorítjuk a diákokat, hogy találják meg és élvezzék a karakterek életre keltésének és színpadra állításának varázsát.

A zenés színházban a tanulók az éneklés öröme mellett vokális képességeiket fejlesztik, miközben a maguk által kiválasztott musical dalait tanulják. Segítjük diákjainkat, hogy felfedezzék a musicalek világát, megismertetve velük több régi és új zenés darabot.


Show Case!!
Az első szemeszter végén diákjaink egy nyílt óra keretében mutatják be az addig tanultakat. Ez remek lehetőség arra, hogy szüleik, barátaik részére bemutassák azt a sokféle darabot, jelenetet és dalt, amit eddig tanultak.


Show Time!!!
A második szemeszter végén a diákok egy évzáró színházi előadásban vesznek részt. A korosztály adottságaihoz és ízléséhez igazodva választjuk ki a darabot. Hisszük, hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testreszabott, fontos szerepet az évzáró darabban.


Angol nyelvi követelmények:
A diákoknak legalább egy erős közepes szintű angolt kell beszélniük, hogy boldoguljanak a szombati órákon. Ha az ön gyermekének nincs meg a megfelelő nyelvtudása, de szeretné, hogy tanulja a nyelvet, látogasson el a partner angol nyelviskola honlapjára: www.theworks.hu

stage3astage3c

 

Go to top