5-6 évesek (Stage 1)

Színjátszás és Zenés Színház

what a knight 2017 19 20171027 2050630907Óra időpontok:

Szombat 10:00 - 11:00
Vasárnap: 10:00 - 11:00

Helyszín
Tandíjak és időpontok
Regisztráció


A kisgyermekek még rendelkeznek a „hinni tudással”. Drámajátékok, szerepjátékok, versek és énekek segítségével bátorítjuk őket képzeletük használatára. Elkezdik megérteni a különböző karakterek hangulatait és érzéseit, valamint a mozgás szerepét az önkifejezésben.

Szórakoztató drámafoglalkozásaink során segítjük diákjainkat önbizalmuk erősítésében, kommunikációs és nyelvi készségeik fejlesztésében. Az oktatók által vezetett improvizációs feladatok révén megtanulnak csapatban dolgozni és odafigyelni egymásra. A karakterek és a történetek megismertetéséhez és megszerettetéséhez intenzíven használjuk a mimikát és a mozgást. A képzelőerő segítségével egy vidámsággal teli, varázslatos világot teremtünk óráinkon.

A zenés színházi foglakozásokon a diákok ismert illetve új dalok tanulásával szórakozva fejlesztik zenei képességeiket.


Show Case!! Az első szemeszter végén diákjaink egy nyílt óra keretében mutatják be az addig tanultakat. Ez remek lehetőség arra, hogy szüleik, barátaik részére bemutassák azt a sokféle darabot, jelenetet, dalt, amit eddig tanultak.


Show Time!!!
A második szemeszter végén a diákok egy évzáró színházi előadásban vesznek részt. A gyerekek számára nagyszerű élményt jelent az, hogy részeseivé válhatnak egy színes színpadi előadásnak, melyet színházi környezetben mutathatnak be családjuknak és barátaiknak. Hisszük, hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testreszabott, fontos szerepet az évzáró darabban.


Mit kell hozni?
A diákoknak kényelmes ruhát kell viselniük a foglalkozásokon. A foglalkozás félidejében 5 perces szünetet tartunk. Ilyenkor jó, ha van a gyerekeknél valamilyen innivaló. Néhányan tízórait is szoktak hozni magukkal, de ezt a szülők megítélésére bízzuk.


Angol nyelvi követelmények:
A diákoknak legalább erős közepes szintű angolt kell beszélniük, hogy boldoguljanak a szombati órákon. Ha az ön gyermekének nincs meg a megfelelő nyelvtudása, de szeretné, hogy tanulja a nyelvet, akkor látogasson el a partner angol nyelviskola honlapjára: www.theworks.hu

 

stage1astage1b

 

 

Go to top