7-9 évesek (Stage 2)

Színjátszás és Zenés Színház

porridge 2016 25 20161007 1917236211Óra időpontok:

Szombat 11:15 - 12:45
Vasárnap 11:15 - 12:45

Helyszín
Tandíjak és időpontok
Regisztráció


Szórakoztató drámajátékok és feladatok segítségével a diákok fejlesztik előadói és vokális képességeiket. Csoportos improvizációk és szerepjátékok során a gyerekek megtanulnak egymásra figyelni és csapatban dolgozni. A tanulókat bátorítjuk képzeletük használatára és gondolataik kifejezésére. Mindezek nagyban segítik a gyerekek önbizalmának, valamint kommunikációs és nyelvi készségeiknek fejlesztését. A diákok számára élményt jelent a sokféle vers és próza megtanulása. Ezen a szinten elkezdik megtanulni a különböző jellemek és érzések szemléltetését. A mimikát, a színpadi mozgást és kifejezési módot egyaránt felhasználjuk ahhoz, hogy az érzelmek és helyzetek sokféleségét felfedezve életre keltsük az írott szövegeket.

A zenés színházi foglalkozásokon a diákok musical dalok tanulásával fejlesztik zenei képességeiket.


Show Case!!
Az első szemeszter végén diákjaink egy nyílt óra keretében mutatják be az addig tanultakat. Ez remek lehetőség arra, hogy szüleik, barátaik részére bemutassák azt a sokféle darabot, jelenetet, dalt, amit eddig tanultak.


Show Time!!!
A második szemeszter végén a diákok egy évzáró színházi előadásban vesznek részt. A gyerekek számára nagyszerű élményt jelent az, hogy részeseivé válhatnak egy színes színpadi előadásnak, melyet színházi környezetben mutathatnak be családjuknak és barátaiknak. Hisszük,hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testreszabott, fontos szerepet az évzáró darabban.


Mit kell hozni?
A diákoknak kényelmes ruhát kell viselniük a foglalkozásokon, az 5 perces szünetre pedig jó, ha van náluk valamilyen innivaló.


Angol nyelvi követelmények:
A diákoknak legalább erős közepes szintű angolt kell beszélniük, hogy boldoguljanak a szombati órákon. Ha az ön gyermekének nincs meg a megfelelő nyelvtudása, de szeretné, hogy tanulja a nyelvet, látogasson el a partner angol nyelviskola honlapjára: www.theworks.hu

stage2astage2b

 
Go to top