Iskoláknak

drama_workshop

Miért a DramaWorks?

A DramaWorks óvodák és iskolák tanulói számára workshopokat és előadásokat szervez, melyek kiegészítik és gazdagítják az intézmény képzési programjait.

  • Az órák angol nyelvűek és az adott korosztály és csoport nyelvtudására szabottak
  • A workshopokat anyanyelvi képzett és gyakorlott oktatók vezetik, akiknek szívügye a drámaoktatás
  • Az intézmények számára oktatási segédanyagot biztosítunk a workshopok és előadások témájához kapcsolódó gyakorlatokkal

Hogyan segíti a diákok fejlődését?
Szinte hihetetlen, hogy mi mindent képesek a diákok megtanulni, miközben fantáziájukat használják. Tanulóinkat egy felfedező útra invitáljuk. Bátorítjuk őket arra, hogy kérdezzenek és arra is, hogy önállóan gondolkodjanak. Ez az ami fejleszti önkifejező képességüket, feltárja a bennük lakozó erőt és önbizalmukat is építi. A fantázia és a szerepjáték segítségével megismertetetjük őket a világgal, amiben élnek. „Színház az egész világ!”, a drámaoktatás éppen ezt mutatja meg.

Fedezzük fel az angol nyelvet!!
Workshopjaink mozgalmasak és interaktívak, egyúttal kiváló alkalmat biztosítanak az angol nyelvtudás gyakorlására és fejlesztésére. A drámajáték egy eszköz, ami a tanulást és az önkifejezést segíti. Célunk, hogy diákjaink kommunikációs képessége és szókincse bővüljön. Különféle karakterek megszemélyesítését tartalmazó drámajátékaink segítségével a tanulók problémamegoldó képessége javul. Célunk hogy a gyerekek nyelvtudása úgy fejlődjön, hogy közben jól szórakoznak.

 

Go to top