Csapatunk

 

Faye Bradbrook

Faye Bradbrook, iskolavezető és oktató

Faye Bradbrook 2008-ban alapította a DramaWorks Színházi Iskolát. Faye, aki Angliából költözött 2006-ban Budapestre, színészi és táncosi képesítését a YEM Theatre School, Hampshire U.K. képzésén szerezte. Dráma- és tánctanári diplomáit a London College of Music, Thames Valley University valamint a Professionla Teachers of Dance képzések keretében szerzete. Faye képesített angol-nyelvtanár.

2001-ben alapította a 'Little Dragon Theatre Company' társulatot, amelyben számos gyermek történetet írt és adott elő, hallgatóságát bevonva a törtnet mesélésébe. Miután Budapestre költözött, továbbra is gyermekekkel foglalkozott mint dráma és angoltanár. „Meggyőződésem, hogy a képzelet a legcsodálatosabb oktatási eszköz, különösen gyermekek tanítása során."

Faye a mai napig aktív színpadi és előadói tevékenységet folytat. Az „Egli az utolsó pogány" című animációs film angol változatában Ő adta Gunhild királynő hangját, színpadi szerepei között a legutóbbiak Flicer a 'Three little pigs'-ben, Henrietta az 'I am not a robot'-ban, és Sarah a 'Clone alone'-ban voltak.
 

Sally Burne

Sally, Dráma és musical darabok oktatója

Sally Anglia dél-nyugati részéről érkezett Budapestre. Diplomáját "Dráma a Közösségben és Médiában" szakon szerezte. Angliában széleskörűen dolgozott a színház és színjátszás világában. Sok tapasztalatot szerzett, mindenféle korosztályú és képességű csoportot tanított iskolákban, színházakban és művészeti szervezeteknél.

Számos színdarabot és előadást rendezett, illetve asszisztált a rendezésben, népszerű musicaleket és egyedi, eredeti darabokat egyaránt. Több színdarabot írt, de nagyon szeret már meglévő szövegkönyvekkel is dolgozni, azokat kidolgozni, előadni.

Rendezői és egyeztetői munkáin felül részt vett színházi turnékon, dolgozott művészeti adminisztrációs területen, ezen kívül széleskörű előadóművészi tapasztalattal rendelkezik.

 

Christine Szarko 75x104 websiteChristine, Dráma és musical darabok oktatója

Christine örömmel csatlakozott 2017 szeptemberében a DramaWorks csapatához. Szenvedélyes színjátszóként mélyen hisz a művészetek értékében. Christine egész fiatalon kezdett táncolni és szerepelni, majd hivatásszerűen előadóművészként és koreográfusként folytatta munkáját a modern táncművészet terén. Később revüelőadások producereként és társulatok művészeti vezetőjeként alkotott maradandót, majd vezetőtanárként és zsűritagként vett részt különböző produkciókban.

Két diplomát szerzett Vancouverben és New York-ban modern tánc- és előadóművészetből. Ugyancsak két oklevele van kertészetből, illetve tájtervezésből. Elvégre erről szól az élet: mindig érdemes valami újat tanulni. Jelenleg Christine Budapesten lakik, aktív film- és reklámszereplő, valamint tanár.

 

Scott Alexander Young - Proof 150x191Scott, Színészet- és Filmszínészet-oktató

Scott, aki a 40-es éveiben tért vissza a színjátszáshoz, jelenleg a Boland & Reeve ügynökség által világszerte képviselt keresett karakterszínész. 2017-ben például 7 filmben ill. tévéjátékban is szerepelt, megelevenítve a karakterek széles skáláját egy orosz titkosügynöktől a ’Vörös veréb’-ben egészen a Királyi Tengerészet drabális szakácsáig ’A Terror’-ban. Ő játszotta a főszerepet, Hal B. Wallist a hollywoodi Curtiz-produkcióban és az erre épülő filmsorozatban  az 1942-es klasszikus Casablanca díszletei között. Tanárként Scott ismeri a jó mentorok fontosságát. Végtére is csak a rossz kezdés tartotta őt vissza a szakmától, míg érett színésszé nem vált. Magánóráit az egyes diákok igényeihez igazítja, mindig nagy hangsúlyt helyezve a bátorításra és a tehetséggondozásra.

 

Go to top