Szórakoztató dráma játékok és feladatok segítségével a diákok fejlesztik előadói és vokális képességeiket. Csoportos improvizációk és szerepjátékok során a gyerekek megtanulnak egymásra figyelni és csapatban dolgozni. A tanulókat bátorítjuk képzeletük használatára és gondolataik kifejezésére. Mindezek nagyban segítik a gyerekek önbizalmának, kommunikációs és nyelvi készségeiknek fejlesztését.

A diákok számára élményt jelent a sokféle vers és próza megtanulása. Ezen a szinten elkezdik megtanulni a különböző jellemek és érzések szemléltetését. A mimikát, a színpadi mozgást és kifejezési módot egyaránt felhasználjuk ahhoz, hogy az érzelmek és helyzetek sokféleségét felfedezve életre keltsük az írott szövegeket.

Zenés színházunkban a gyerekek szeretik, mikor különböző musical énekeket énekelnek. Mindamellett, hogy fejlődik az énektechnikájuk, megtanulják, hogyan jelenítsenek meg egy karaktert érzelmek, mozgás és koreográfia által.

Show Time! A második szemeszter végén a diákok egy évzáró zenés színházi előadásban vesznek részt. A gyerekek számára nagyszerű élményt jelent az, hogy részeseivé válhatnak egy színes színpadi előadásnak melyet színházi környezetben mutathatnak be családjuknak és barátaiknak. Hiszünk benne, hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testre szabott, fontos szerepet az évzáró darabban.

IDŐPONT: 11:15 – 12:45 SZOMBATONKÉNT
SZOMBATI, PESTI HELYSZÍN: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, József Attila tér 4. Budapest 1131 - MAP

DÁTUMOK:
ELSŐ ÓRA: 2021. szeptember 11.
UTOLSÓ ÓRA: 2022. január 29.
BEMUTATÓ ÓRA: 2021. november 11.
SZÜNETEK: október 23., október 30., december 18., december 25., január 1.

TANDÍJ: 80 000 HUF
(arányos alapon számítva)
JELENTKEZÉS