Szórakoztató dráma játékok és feladatok segítségével a diákok fejlesztik önbizalmukat, hangképzésüket és előadói képességeiket. Értékes improvizációs technikák segítségével a karakterformálás és érzelmek kifejezésének technikáit sajátítják el. Az improvizáció a csapatmunka kialakítását is segíti. Strukturált mimikai gyakorlatok segítségével a diákok megtanulják a testbeszéd és a gesztusok jelentőségét valamint azt, hogy hogyan használhatják ezeket a színpadon.

A tanulók a versek és prózák széles skálájával ismerkednek meg. Ezen a szinten már olyan szövegekkel találkoznak, ahol az egyes karakterek, és helyzetek megformálása összetettebb, nagyobb elmélyülést igénylő.

Első sorban arra bátorítjuk a diákokat, hogy találják meg és élvezzék a karakterek életre keltésének és színpadra állításának varázsát.

Zenés színházunkban a tanulók megtanulják élvezni a éneklés és a vokális technikájuk fejlődéséből származó örömöket. Régi és új musicalek dalait fedezik fel. Megismerkedünk a karakterizációval a mozgás és a koreográfia segítségével.

Show Time!!! A második szemeszter végén a diákok egy évzáró színházi előadásban vesznek részt. A korosztály adottságaihoz és ízléséhez igazodva választjuk ki a darabot. Hiszünk benne, hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testre szabott, fontos szerepet az évzáró darabot.

IDŐPONT: 13:15 – 14:45
SZOMBATI, PESTI HELYSZÍN: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, József Attila tér 4. Budapest 1131
MAP
VASÁRNAPI, BUDAI HELYSZÍN: Marczibányi Sportcentrum, 1022 Budapest, Marczibányi tér 16.
MAP
DÁTUM:
TANDÍJ: 39 050 HUF
(arányos alapon számítva)
JELENTKEZÉS