Faye Bradbrook, Igazgató és tanár

“Faye vagyok, a DramaWorks (2008) Színjatszóiskola igazgatója, tanárja és alapítója. Az Egyesült Királyságból származom és 2006 óta élek Budapesten. Színészkét és táncosként végeztem a YEM Színházi Iskolában. A tanári diplomáimat a Thames Valley University London College of Music szakon és a Professional Teachers of Dance intézményben szereztem. Mikor Budapestre költözem angol tanári képesítést is szereztem.

2001-ben indítottam a 'Little Dragon Theatre Company' (Kis Sárkány Színházi Társulatot), amit nem csak vezettem, de tánc-dráma tanárként dolgoztam, szórakoztattam és színházi előadásokat és gyerek színjátszós bulikat is szerveztem.

Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy 2020-ban a 20 éves évfordulóját ünnepelhetem annak, hogy immár 20 éve tanítok és előadok. Az előadóművészettel már a tizenéveim elején szerelembe estem. Varázslatosnak találtam előadásokban szerepelni, táncolni és felfedezni a történetek és szereplők világát a színjátszáson keresztül. Mindig is élveztem az élő színház és egy előadás színpadra állításának a bizsergető érzését. De azt hiszem, az első tanítási órám után, értettem meg, hogy mekkora csodát jelent nekem ez és mit is adtam át a diákjaimnak. Hiszem, hogy a képzelet egy nagyszerű eszköz az oktatáshoz és a színjátszás eszenciája.

A tanítás mellett folyamatosan mint hivatásos színházi és film színésznőként valamint szinkronszínészként is dolgozom. Saját, színészi munkámmal kapcsolatos weboldalam: WWW.FAYEBRADBROOK.COM

Ivett Gregor, színjátszás és angol tanár

Ivett Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem óvoda pedagógiai szakán szerzett diplomát valamint Cambridge ESL gyerekeket oktató angol tanári végzettséggel is rendelkezik. Szakiránya a színjátszás, zene és mesék alkalmazása a gyerekek nyelvi képességeinek, önbizalom- és kreativitásfejlesztése során.

Dolgozott az USA-ban Montessori óvodában valamint kétnyelvű óvodákban Magyarországon.

Ivett nagyrabecsült és igen értékes tagja a DramaWorks csapatának 2015 óta. Minden tanítási órára tele energiával és végtelen lelkesedéssel veti bele magátt a tanításba, a gyerekek pedig mindig izgatottan várják, hogy részesei legyenek Ivett óráinak. Mindig kulcsszerepet játszott az óvodásoknak szóló mini drama órák kialakításában, olyan játékos zenés darabokat rendezett, amelyek még a legkisebbeknek is lehetőséget ad ragyogásra. A DramaWorks tantervi anyagain keresztül Ivett iskolákkal és óvodákkal dolgozik együttműködve mint angol tanár és általános iskolai drámapedagógus.

Christine Grace Szarko, színjátszás, musical és filmművészeti tanár

Christine nagy örömmel csatlakozott a DramaWorks csapatához 2017 szeptemberében. Szenvedélyes előadó, aki hisz a művészetek értékeiben. Christine csodálatos lelkesedésével és igen értékes tapasztaltaival gazdagítja az óráit. A legkisebbektől a felnőttekig képes úgy alkalmazni a képességeit, hogy minden tanulóból a legjobbat hozza elő. Vidám és energiával teli órái közben a diákok rengeteg előadásmóddal, zenei színházzal kapcsolatos ismeretekkel és filmjátszással találkoznak.

Christine nagyon fiatal korában kezdett táncolni és mint modern és kortárs táncművész és koreográfus karriert futott be, majd később mint társulatok, egyesületek, musical revük művészeti igazgatójaként, producereként, okleveles oktatóként és versenybíróként folytatta.

Vancouverben és New Yorkban tanult, két diplomát szerzett modern táncművészetből valamint másik kettőt kertészetből és tájépítészetből; Végülis az élet maga is a növekedésről szól. Mindezek mellett Christine még hivatásos film- és reklámszínész is.

Scott Alexander Young, magán színjátszás és írás tanár

Scott 2017-ben vált a DramaWorks tagjává. Mint elfoglalt színész és professzionális író, óriási tapasztalattal rendelkezik és ad át magánóráin. Veleszületett képességének köszönhetően fejleszti diákjai önbizalmát a színjátszás és a beszéd területén valamint meghallgatásokra történő felkészüléskor is.

Annak ellenére, hogy csak a 40-es éveiben fordult újra a színjásztás felé, Scott mostanság egy elfoglalt karakterszínész, akit a világszerte ismert Boland & Reeve színészügynökség képvisel. Számos filmben és TV show-ban szerepelt már, különféle karaktereket játszva: a Vörös Veréb orosz titkosügynökétől megkezdve legkoszosabb szakácsig a Royal Navy in the Terror filmben. Scottnak fontos szerepet jutott Hal B. Wallis, hollywoodi producerként a nemsokára megjelenő Curtiz című filmben, amely 1942-ben, a Casablanca színfalai mögött játszódik. Tanárként pedig tudja, hogy mennyire fontos egy jó mentor. Végtére is a rossz kezdés volt az, ami távol tartotta őt a szakmától addig, amíg nem vált érett férfivé. Teljesmértékben az egyén igényeire szabja a magán óráit nagy szerepet tulajdonítva a tehetséggondozásnak és –kibontakoztatásnak..

Marysia Ananiewska, magán ének tanár

Akik szakmai szinten szeretnének éneklést tanulni, azoknak Marysia élvezetes és professzionális ének hangképzést ajánl. Kedves és biztató stílusa építi a diákjai önbizalmát és vokális készségeit.

Marysia Moszkvából (Oroszországból) származik, ahol a Moszkvai Egyetem zeneművészeti szakán végzett MA fokozattal. 13 évig énektanárként dolgozott különböző korú, hátterű és tapasztalattal rendelkező gyerekek és felnőttek között.

Kellemes légkört teremtve ismerteti meg diákjaival a különböző technikákat felhasználva azok kedvenc dalait valamint intenzíven trenírozza azokat az izmokat amelyek szerepet játszanak az éneklés és a tökéletesített lélegzés során.

Tanítás mellett saját zenét készített és adott elő, művészi projekteket segített létrehozni és kurátora volt egy jótékonysági alapítványnak, mely hátrányos helyzetben lévő gyerekeknek oktat művészetet.